Pasākumi



Dalība 47. starptautiskajā zinātniski praktiskajā konferencē “Taturova lasījumi” par tēmu “Grāmatvedības, revīzijas un grāmatvedības izglītības reforma atbilstoši starptautiskajiem standartiem pārejas posmā uz inovatīvu ekonomiku”

2019. gada 12.-13. septembrī Nexia Audit Advice piedalīsies 47. starptautiskajā zinātniski praktiskajā konferencē “Taturova lasījumi”, kas notiks M. V. Lomonosova Maskavas Valsts universitātē un tiks veltīta ekonomikas doktora, M. V. Lomonosova Maskavas Valsts universitātes emeritētā profesora un Krievijas auditoru asociācijas “Sadraudzība” prezidenta A. D. Šeremeta 90. gadadienai.
 
Konferencē tiks pārrunāti revīzijas un grāmatvedības jomu reformēšanas un uzlabošanas aktuālie jautājumi, revīzijas darbības kontroles un uzraudzības prakses, grāmatvedības izglītības problēmas un izmaiņas izglītības standartos, jautājumi par profesionālo organizāciju un revīzijas darbības pašregulācijas institūta lomas maiņu, jauninājumi likumdošanā - standartizācijas un ētikas jomās, informācijas tehnoloģiju pielietošana, ekonomikas digitalizācija un virkne citu jautājumu.                    
 
Konferencē piedalīsies pārstāvji no ACCA, Krievijas Finanšu ministrijas, Krievijas Valsts kases, Krievijas Bankas, profesionālo apvienību un asociāciju vadītāji, kā arī Krievijas, Baltkrievijas, Latvijas, Lietuvas, Azerbaidžānas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Gruzijas, Uzbekistānas, Tadžikistānas un Turkmenistānas vadošo auditorkompāniju pārstāvji.
 
No Nexia Audit Advice puses, ar referātu par sabiedriskas nozīmes struktūru revīzijas īpatnībām Latvijā, uzstāsies Andrejs Ponomarjovs, SIA «Nexia Audit Advice» ģenerāldirektors un reģionālās apvienības “Nexia Baltic Region” vadītājs, ekonomikas doktors, Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolas "RISEBA" asociētais profesors, Latvijas Republikas Grāmatvežu asociācijas prezidents.