Ziņas



2018.gada 14.decembrī norisinājās XXI Starptautiskā konference Audits, Nodokļi un Grāmatvedība 2018

14 12 2018

2018.gada 14.decembrī norisinājās XXI Starptautiskā konference Audits, Nodokļi un Grāmatvedība 2018, kuras laikā SIA “Nexia Audit Advice” partneris, ģenerāldirektors, Dr.oec. Andrejs Ponomarjovs savā prezentācijā iepazīstināja tās dalībniekus ar IFAC iniciatīvu, kā pamatu profesionālo grāmatvežu kopienas stabilai attīstībai.

2018.gada 14.decembrī Rīgā, viesnīcā Radisson Blu Daugava norisinājās ikgadējā XXI Starptautiskā profesionālā konference Audits, Nodokļi un Grāmatvedība 2018, kuru organizēja Rīgas Menedžeru skola sadarbībā ar Latvijas Republikas Grāmatvežu asociāciju. Šo konferenci tradicionāli atbalsta arī SIA “Nexia Audit Advice” partneri un speciālisti.

Pēc konferences organizatoru lūguma Nexia Audit Advice partneris, Nasdaq Riga konsultants, Latvijas Republikas Grāmatvežu asociācijas prezidents Dr. Andrejs Ponomarjovs, kurš arī bija viens no konferences moderatoriem, uzstājās ar referātu „IFAC iniciatīvas kā pamats profesionālo grāmatvežu kopienas stabilai attīstībai”.

Konferencē uzstājās arī SIA "Nexia Audit Advice" juriskonsulte Krista Zinaīda Reinberga ar prezentāciju "Iekšējās kontroles sistēma Noziedzīgi iegūto līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanas likuma prasību ievērošanai ārpakalpojumu grāmatvežiem".